Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Άλλος για το Δήμο;


Ο ένας μετά τον άλλον εκδηλώνουν τη πρόθεσή τους να διεκδικήσουν το Δήμο Θεσσαλονίκης, υποψήφιοι από κάθε πολιτικό χώρο.
Μέχρι στιγμής οι επίδοξοι δήμαρχοι φτάνουν τους 11!
Πρόκειται για τους: Κώστα Γκιουλέκα, Στέλιο Παπαθεμελή, Γιάννη Μπουτάρη, Νίκο Ευθυμιάδη, Σωτήρη Ζαργιανόπουλο, Σάκη Τζακόπουλο, Βασίλη Παπαγεωργίου, Τάσο Τζήκα, Φώτη Μπίμπαση, Μπάμπη Μπαρμπουνάκη και Κώστα Μαργαρίτη.
Κάποιοι από αυτούς έχουν καταθέσει επίσημη υποψηφιότητα και κάποιοι άλλοι έχουν εκφράσει μέχρι στιγμής μόνο την πρόθεσή τους.

Γυναικεία σεξουαλικότητα


Ειδικοί του πανεπιστημιακού κέντρου ιατρικής Χάκενσακ στο Νιου Τζέρσι, μελέτησαν τη σεξουαλική δραστηριότητα περισσότερων από 500 γυναικών όλων των ηλικιών και κατέληξαν σε μια σειρά συμπερασμάτων
Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι οι γυναίκες μέσης αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας παρουσιάζουν πολύ υψηλά ποσοστά σεξουαλικής δραστηριότητας και απόλαυσης.
Μάλιστα, η ηλιακή ομάδα 31-45 ετών εμφανίζεται να έχει έστω και οριακά καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις και μεγαλύτερη ευχαρίστηση, από τις γυναίκες 18-31 ετών.
Όσον αφορά τα προβλήματα και τις δυσλειτουργίες στον σεξουαλικό τομέα και πάλι η ηλιακή ομάδα 31-45 εμφανίζει τα καλύτερα αποτελέσματα, αφού έχει μικρότερα ποσοστά σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες.

Ατέλειωτος ο αριθμός των θυμάτων στο Πακιστάν


Διαστάσεις τραγωδίας λαμβάνουν οι πλημμύρες που πλήττουν το Πακιστάν.
Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, τουλάχιστον 800 είναι οι νεκροί από τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές των τελευταίων ημερών, όπως αναφέρουν κυβερνητικοί αξιωματούχο ι.
Τα σωστικά συνεργεία προσπαθούν να προσεγγίσουν δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που βρίσκονται παγιδευμένοι στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας.
Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στην επαρχία Χαϊμπέρ - Παχτούβκουα, όπου έχουν χάσει τη ζωή τους 635 άνθρωποι και 400000 έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους.