Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Παραδέχτηκε πως έχει πάρει ναρκωτικά!


"Ναι, έχω δοκιμάσει ναρκωτικά. Δεν μ’ άρεσαν και δεν φτούρησε. Τα δοκίμασα, εντάξει, ήταν μια φάση της ζωής, τέλος."
Αυτό δήλωσε η γνωστή ηθοποιός Μαρία Σολωμού, σε συνέντευξή της στο εβδομαδιαίο περιοδικό Down Town.
Επίσης, εξομολογήθηκε ότι υπήρξε περίοδος στη ζωή της που έχει μείνει 9 μήνες ...χωρίς να κάνει σεξ και πως θα μπορούσε να κάνει τα πάντα εκτός από το να παντρευτεί.
Ουδέν σχόλιο...

Επιτέλους βροχή


Ανάσα δροσιάς πήρε η Μόσχα από τις ισχυρές χθεσινοβραδινές βροχοπτώσεις.
Η θερμοκρασία αναμένεται να φθάσει σήμερα τους 32 βαθμούς, αισθητά μειωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες που ο υδράργυρος είχε σκαρφαλώσει στους 40.
Καλύτερες είναι οι συνθήκες και στην ατμόσφαιρα, μια που η πόλη δεν είναι πλέον πνιγμένη στους καπνούς, ενώ για λίγες ώρες τα ξημερώματα έγινε αισθητή μία ελαφριά μυρωδιά καμένου.

Βουλγαρικό χαράτσι στα σύνορα


Συνοριακό χαράτσι 5 ευρώ επιβάλλει η Βουλγαρία στα αυτοκίνητα με ελληνικές και ευρωπαϊκές πινακίδες που εξέρχονται από τη χώρα της.
Η Βουλγαρία χωρίς να προηγηθεί επίσημη ενημέρωση επέβαλε τον ειδικό συνοριακό φόρο τον τελευταίο μήνα, προκαλώντας την αντίδραση των Ελλήνων και των ξένων οδηγών.

Κορυφώνεται η έξοδος


Με κάθε μέσο εγκαταλείπουν την Αθήνα και οι τελευταίοι αδειούχοι του Αυγούστου.
Από το λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να αναχωρήσουν σήμερα 33 πλοία, από τη Ραφήνα 18 και από το Λαύριο 5.
Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν 547 τακτικές πτήσεις και 8 πτήσεις τσάρτερ.
Επί ποδός βρίσκεται και η τροχαία και από τις 4 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ απαγορεύεται η κίνηση βαρέων οχημάτων στα ρεύματα εξόδου των εθνικών οδών από την Αθήνα.