Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Έξαλλος, φροντιστής στο JFK...


Εξοργισμένος με έναν επιβάτη που δεν υπάκουε στις οδηγίες του, ένας ιπτάμενος φροντιστής ενεργοποίησε χθες τις τσουλήθρες διαφυγής αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης και επέστρεψε στο σπίτι του όπου και συνελήφθη.
Ο φροντιστής ζητούσε από τους επιβάτες της πτήσης να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι το αεροσκάφος της Jet Blue, το οποίο τροχοδρομούσε ακόμα στο αεροδρόμιο JFK, να ακινητοποιηθεί
Στη συνέχεια έχασε την ψυχραιμία του όταν ένας από τους επιβάτες αγνοώντας τον επιδεικτικά, άρχισε να κατεβάζει τα προσωπικά του αντικείμενα από το ντουλάπι των αποσκευών που βρίσκεται πάνω από τα καθίσματα, ενώ στην προσπάθειά του να τον εμποδίσει δέχθηκε και μια βαλίτσα στο κεφάλι.
Ο φροντιστής πήγε στο πίσω μέρος της καμπίνας πήρε το τηλέφωνο και άρχισε να εκτοξεύει προσβολές εναντίον όλων των επιβατών.
Στη συνέχεια ενεργοποίησε τις τσουλήθρες διαφυγής και εγκατέλειψε το αεροσκάφος. Ύστερα πήρε το αυτοκίνητό του, που το είχε σταθμεύσει στο πάρκινγκ των υπαλλήλων του αεροδρομίου, ήπιε μια μπύρα που είχε προλάβει να πάρει από το αεροσκάφος και πήγε στο σπίτι του, όπου τον περίμενε η αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου