Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Στη φυλακή ο George Michael


Μετά την πρόσφατη καταδίκη του ο George Michael οδηγήθηκε στη φυλακή Pentoville Prison του βορείου Λονδίνου και μάλιστα σε πτέρυγα υψίστης ασφαλείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο George Michael βρίσκεται σε ένα «λευκό κελί», καθώς ο διευθυντής των φυλακών θεώρησε ότι εκεί θα είναι πιο ασφαλής. Όμως παρά τις ανησυχίες του διευθυντή οι υπόλοιποι φυλακισμένοι φαίνεται να υποδέχτηκαν τον George Michael με χειροκροτήματα και ιαχές.
Οι προσπάθειες των δικηγόρων του να μεταφερθεί σε άλλη πτέρυγα της φυλακής, όπου δε θα περιβαλλόταν από σκληρούς εγκληματίες δεν καρποφόρησαν, καθώς η κατηγορία που βαραίνει τον τραγουδιστή (για κατοχή και χρήση ναρκωτικών) κρίνεται ως εξίσου σημαντική.
Ένας από τους συγκρατούμενους του George Michael, δήλωσε σε αγγλική εφημερίδα ότι λόγω της αναγνωρισιμότητάς του ο τραγουδιστής θεωρείται στόχος για τους κρατούμενους και το ενδεχόμενο να δεχτεί επίθεση είναι πολύ μεγάλο.
Η πρώτη μέρα στη φυλακή κύλησε κανονικά και ο George Michael πέρασε τον έλεγχο που ακολουθείται για όλους τους κρατούμενους. Ξύπνησε στις 7.30 και αφού έφαγε πρωινό, πέρασε από ένα τεστ αγγλικών και μαθηματικών και έπειτα τον επισκέφτηκαν ψυχολόγοι, οι οποίοι και εκτίμησαν τη ψυχολογική του κατάσταση. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ο βρετανός τραγουδιστής έκλαιγε και ψιθύριζε στο τηλέφωνο, μιλώντας με το φίλο του Kenny Goss.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου