Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

O Σάκης Ρουβάς απέσυρε τη συμμετοχή του από το EuroVoice


Και ενώ απομένουν λίγες ώρες για την πρώτη βραδιά του διαγωνισμού Eurovoice, ανακοινώθηκε πως ο Σάκης Ρουβάς απέσυρε την συμμετοχή του γιατί δεν τηρήθηκαν οι όροι που είχε θέσει στους διοργανωτές της εκδήλωσης. O τραγουδιστής θα εμφανιζόταν την πρώτη βραδιά του show ενώ στον τελικό θα είχε έναν ρόλο έκπληξη! Η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου στην οποία θα εμφανιζόταν ο Σάκης με την Pamela Anderson ξεκίνησε χωρίς αυτόν και η εκρηκτική ξανθιά δήλωσε ότι στενοχωρήθηκε για την ακύρωση της συμμετοχής του Σάκη Ρουβά, την οποία έμαθε στη συνέντευξη Τύπου.

Την Πέμπτη 23 και την Παρασκευή 24 Σεπτέμβρη στις 21:00, οι 33 διαγωνιζόμενοι και οι λαμπεροί guests του EuroVoice 2010 θα βρεθούν στη σκηνή του «Αθηνών Αρένα», για ένα μοναδικό show που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί. Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η εκρηκτική Pamela Anderson και με λαμπερούς guests τον Enrique Iglesias και την Anastacia. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει ζωντανά και τους δύο τελικούς του διαγωνισμού, ενώ παράλληλα ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει και στην πλειοψηφία των Ευρωπαϊκών χωρών.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να αναδείξει μουσικά ταλέντα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο μέσω του Internet! 420 καλλιτέχνες από 39 Ευρωπαϊκές χώρες υπέβαλαν τις συμμετοχές τους στο διαδίκτυο τον περασμένο Μάιο και περισσότεροι από 600.000 Ευρωπαίοι fans ψήφισαν τα αγαπημένα τους τραγούδια. Η online ψηφοφορία ανέδειξε τους 33 καλλιτέχνες που θα απολαύσουμε στους δύο μεγάλους τελικούς. Εκπρόσωπος της Ελλάδας αναδείχθηκε ο Γιώργος Τεντζεράκης με το τραγούδι "Τι παραπάνω" σε στίχους και μουσική του Θάνου Παπανικολάου, ενώ εκπρόσωπος της Κύπρου αναδείχθηκε το συγκρότημα The Secret και η Φλώρα Θεοδώρου με το τραγούδι «In the arms of my angels».

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού EuroVoice θα αναδειχθεί μόνο από τις ψήφους του κοινού (με αποστολή SMS) κατά τη διάρκεια των δύο τελικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου